Ramazan’da fırın denetimleri sıklaştı

İşyerlerini hijyen ve teknik konularda denetleyen ekipler, güvenilir gıda hizmeti vermek konusunda üretici ve tüketicileri bilinçlendiriyor.   HİJY...

BÜYÜT

İşyerlerini hijyen ve teknik konularda denetleyen ekipler, güvenilir gıda hizmeti vermek konusunda üretici ve tüketicileri bilinçlendiriyor.

 

HİJYEN VE TEKNİK KONULAR

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gıda Denetim Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayında denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Denetimler, fırın ve unlu mamulleri satan işyerlerinin teknik ve hijyenik koşulları başta olmak üzere birçok noktada gerçekleştiriliyor. İşyerlerine, saklama ve muhafaza koşulları, işyerlerinin genel temizlik ve düzeni ile personel hijyeni konusunda incelemeler de yapılıyor.


DUYARLI DAVRANALIM

Öte yandan yetkililer, tüketicinin gördüğü olumsuzlukları da ilgi birimlere Alo Gıda 174 ya da Alo Zabıta 153 veya 444 11 41 çözüm masası kanalıyla bildirmeleri konusunda duyarlı davranmalarını istedi.

25 Haziran 2015 Kocaeli- Gündem


kutuyu işaretleyip tamama basın

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR