Kandıra'da hijyen konusunda taviz yok

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ramazan pidesi üretimi yapan ekmek fırınları ile pide salonlarında denetim yapılması talimatını üzerine, Zabıt...

BÜYÜT

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in ramazan pidesi üretimi yapan ekmek fırınları ile pide salonlarında denetim yapılması talimatını üzerine, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki fırınları denetledi. Başkan Köken, "Kandıra Belediyesi olarak halkımızın en kaliteli ve en temiz koşullarda üretilen ekmekleri tüketmeleri için gerekli denetimlerimizi yaptık" dedi.

 

ÜRÜN GRAMAJI VE HİJYEN DENETLENDİ

Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte ekmek fırınlarında üretimi başlayan Ramazan pidesi, Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından incelendi. Kandıra genelinde üretim yapan fırınlarda denetleme gerçekleştirilen ekipler, özellikle pidelerin gramajları ve fırınların hijyeni ile ilgili kontrollerde bulundu. Denetlemelerle ilgili Başkan Köken, temizlik konusunda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini vurguladı. 

 

DENETİMLER 1 AY BOYUNCA DEVAM EDECEK

Başkan Köken, “Mübarek Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte iftar sofralarımızda pide aranır oldu. Zabıta ekiplerimiz, ekmek ve pidelerin gramajı ve hijyen koşulları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştirdi. Bu denetimlerin halkın sağlığını korumak amacı ile yapıldığını tekrar vurgulamak isterim. İlçemizde faaliyet gösteren fırıncı esnafımıza hijyen kurallarına ve belirlenen gramaja dikkat ettikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

26 Haziran 2015 Kocaeli- Gündem


kutuyu işaretleyip tamama basın

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR