Zabıta ekipleri şimdi de lokantaları denetledi

Yapılan işyerleri denetimlerinde, iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gıda ürünlerinin muhafaza...

BÜYÜT

Yapılan işyerleri denetimlerinde, iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği dolapların temizliği ve genel kontrolü yaptı.Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in  talimatları doğrultusunda denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, İş yerlerinin temizlik ve ruhsat yönünden denetlendiğini belirten zabıta yetkilileri, eksikleri olan, hijyen kuralları açısından sorunlu görülen yerlerin uyarıldığını belirtti. 

 

"HALKIN SAĞLIĞINI KORUMAK BİZİM VAZİFEMİZDİR"

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı yazılı açıklamada, denetimlerde, temizlik, ürün gramajları, ürünlerin son kullanım tarihleri ve iş yeri ruhsatlarının kontrol edildiğini belirtti. Amaçlarının vatandaşların sağlıklı yaşamasına katkı sunmak olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, halkın sağlığını korumanın kendilerinin en önemli vazifelerinden biri olduğunu vurguladı. İş yerlerinin kontrolünün halk sağlığı açısından çok önemli olduğunu anlatan Başkan Ellibeş, şunları kaydetti: "Gıda güvenliği günümüzde çok önem kazandı. Tüketilen gıdaların hijyen şartlarında ve gerekli gramaja uygun şekilde tüketiciyle buluşturmak için belediyemiz bünyesinde istihdam ettiğimiz gıda mühendisi, çevre sağlık teknisyeni ve zabıta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İkaz edilmelerine rağmen gerekli şartları yerine getirmeyen işletmeler kapatılacaktır."dedi.

04 Mart 2015 Kocaeli- Gündem


kutuyu işaretleyip tamama basın

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR