7’nci iftar sofrası Esentepe’de kuruldu

Derince Belediyesi’nin “Derince on mahalle Ramazanda büyük bir aile” sloganıyla kurduğu iftar sofralarının yedincisi Çenedağ Mahallesi Esentepe mevkii...

Derince Belediyesi’nin “Derince on mahalle Ramazanda büyük bir aile” sloganıyla kurduğu iftar sofralarının yedincisi Çenedağ Mahallesi Esentepe mevkiinde gerçekleşti
7’nci İftar sofrasını Çenedağ Mahallesi Esentepe Mevkiindeki Nallı Sokak’ta kuran Derince Belediyesi, Esentepeliler’e geleneksel bir Ramazan akşamı yaşattı.
Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında masaları tek tek dolaşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, vatandaşların hem isteklerini dinledi hem de Ramazanlarını tebrik etti. Fasıl eşliğinde yemeklerini alan Esentepeliler, yine ezandan önce Cımbızlar Kuran Kursu Öğretmeni Halit Soy’dan kuran tilaveti dinledi. Çok sayıda meclis üyesi ile muhtarların da ilgi gösterdiği iftar sofrasına AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ark da ekibiyle birlikte katıldı.Her akşam iftar sofrasına en yakın noktadaki cami avlusunda kurulan Kutsal Emanetler Sergisi ise bu kez Cımbızlar Camii’nde kuruldu. Topkapı Sarayı’na gitme fırsatı bulamayan pek çok Derinceli, 40 adet tablodan oluşan Kutsal Emanetler fotoğraf sergisini büyük bir dikkatle inceledi.

#

31 Tem 2012 - 10:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.