Aşçılar USLA’da yetişecek

USLA, kapılarını yemek yapmayı seven, kariyerini mutfak sanatları üzerine yoğunlaştırmak isteyen veya yemek yapmayı profesyonelce öğrenmek isteyen ki...

BÜYÜT

USLA, kapılarını yemek yapmayı seven, kariyerini mutfak sanatları üzerine yoğunlaştırmak isteyen veya yemek yapmayı profesyonelce öğrenmek isteyen kişilere açıyor. Mutfak sanatları ve ağırlama konularında 4-8 ve 12 aylık uzun ve kısa dönem sertifika programlarını öğrencilere sunmaya devam eden USLA, programlar sonucunda katılım gösteren öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın yanı sıra uluslararası geçerliliğe sahip American Hospitality Academy sertifikası da veriyor. USLA’da kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler İstanbul-Mecidiyeköy, Avni Dilligil Sokak, numara 12 adresiyle akademi binasında kayıtları yaptırabilirler.

 

EĞİTİM PROGRAMLARI

Profesyonel Aşçılık Temel Seviye Eğitim Programı 8 aylık, Girişimcilere Özel Aşçılık ve İşletme Yönetimi Programı 10,5 aylık, Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik Programı 8 aylık, Girişimcilere Özel Pastacılık/Ekmekçilik ve İşletme Yönetimi Programı 10,5 aylık, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Programı 2,5 aylık, Uzun Dönem İleri Seviye Profesyonel Aşçılık ve Pasta/Ekmekçilik Programı ise 12 aylık bir eğitime katılan öğrenciler sertifika almaya hak kazanıyorlar. Buket SEZER

09 Nisan 2015 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR