Özler Et, bayramdan sonra açılıyor

İzmit İnönü Caddesi’nde 45 yıldır vatandaşlara sunduğu temiz ve kaliteli hizmet anlayışı ile Kocaeli’nin en iyi kasapları arasında gösterilen Özler E...

BÜYÜT

İzmit İnönü Caddesi’nde 45 yıldır vatandaşlara sunduğu temiz ve kaliteli hizmet anlayışı ile Kocaeli’nin en iyi kasapları arasında gösterilen Özler Et Pazarı, kasap/restaurant olarak hizmet verecek ÖZLER LezzET PAZARI ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Babasından kalan kasaplık mesleğini devam ettiren ve Özler adını başarıyla taşıyan Nurettin Öz, bu mekanı birikimlerini aktardığı kızı Eda ve oğlu Burak ile birlikte işletecek.

 

“EN BÜYÜK HAYALİMDİ”

Toplan bin 100 metrekare alana sahip olan restoran yaklaşık 3 buçuk milyona liraya edildi. Nurettin Öz’ün verdiği bilgiye göre ÖZLER LezzET PAZARI bayramdan sonra hizmete başlayacak. Gazetemizin Doruktakiler Ödülleri’nde 2014 yılında Yılın Esnafı seçilen Nurettin Öz, 20 yıldır bu projenin hayalini kurduğunu belirterek, hazırlanan proje hakkında, “Hayalimi gerçekleştirmek şimdi nasip oldu” diye konuştu.

 

“KOCAELİ'NİN MARKASI OLACAĞIZ”

Restoranı çocukları ile birlikte işleteceğini dile getiren Öz, “Projede her şey düşünüldü. Her anlamda kalitenin vurgulanacağı bir mekan olacak. İçerisinde çocuk bakım odası, mescit, çocuk oyun alanı, otoparkı, kasap bölümü ve üretim bölümü yer alacak. İnsanlar geldiklerinde güler yüzlü hizmet veren bir aile bulacaklar” dedi. Restorandaki fiyatlar konusunda da tüyolar veren Öz, “Biz imalatçı olduğumuz için fiyatlar da makul olacak. Hedefimiz büyük. Kocaeli’nin markası olmak için çalışıyoruz. Amacımız da en kaliteli ürünü uygun fiyatıyla halk ile buluşturmak” ifadelerini kullandı.

 

“4,5 KATTA HİZMET VERECEK”

Yahya Kaptan D-100 Karayolu üzerinde, Total Benzin İstasyonu’nun yanında bulunan Özler Et Restoranı’nda son aşamaya gelindi. Bin 100 metrekare alana sahip olan restoran, 4,5 katlı olarak inşa edilmiş. Projeye göre binanın bodrum katı soğuk hava deposu ile köfte ve sucuk üretim yeri olarak kullanılacak, giriş katında da kasap hizmeti veren bir bölüm bulunacak. Geriye kalan üç kat ise kalitesi Özler adı ile kendini kanıtlamış etler ızgarada pişirilerek servis edilecek. Aile ortamında profesyonel hizmet verecek olan restoranda 35 kişilik bir ekip istihdam edilecek.

 

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Babasına destek olmak ve birlikte çalışmak için Viyana Teknik Üniversitesi’nde aldığı Makine Mühendisliği eğitimini bırakarak Türkiye’ye dönen Burak Öz, “Yıllardır burada kasap olarak hizmet veriyoruz. Babamın böyle bir hayali vardı ve ben ve ablam onun yanında olmak istedik. ÖZLER LezzET PAZARI’nda ablam, babam ve ben birlikte çalışarak Kocaelililere hizmet vereceğiz” dedi. Burak Öz’ün İstanbul’daki işinden ayrılarak Kocaeli’ye gelecek olan ablası Eda Öz, Matematik Mühendisi olarak bir firmada çalışıyordu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

10 Temmuz 2015 Kocaeli- Ekonomi



Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR