İzmit’in değişmeyen tadı

İzmit’te 1983 yılında kurulan ve uzun yıllardır müşterilerine özel hizmetler sunan Fidan Kebap Salonu, konusunda uzman personeli ve farklı lezzetleri...

İzmit’te 1983 yılında kurulan ve uzun yıllardır müşterilerine özel hizmetler sunan Fidan Kebap Salonu, konusunda uzman personeli ve farklı lezzetleri ile damak zevkine hitap etmeye devam ediyor. Fidan Kebap’ın işletmeciliğini ise Adem Büyüktaşlı ile oğlu İbrahim Büyüktaşlı yapıyor.

 

SERVİS İMKANI DA VAR

Ömerağa Mahallesi Pertevpaşa Caddesi No: 25 adresinde 110 metrekarelik alanda iki katlı salonu ve 10 kişilik deneyimli personeli ile hizmet veren Fidan Kebap’ta her çeşit ikramı bulmak mümkün. Kurdukları iş yerinde müşteri memnuniyetini esas alan işletmede ev ve iş yerlerine servis imkanı da sunuluyor.

personel-001.jpg

ÇOK ÖZEL LEZZETLER

İşletme sahibi Adem Büyüktaşlı; uzun yıllardır bu sektörün içinde yer aldıklarını belirterek, “Et ve tavuk döner, İskender ve kebap çeşitleri, lahmacun, pide, sulu yemek, çorbalarımız, salata ve tatlı çeşitlerimiz ile kalitemizden ve lezzetten asla taviz vermedik. Cüzi fiyatlar ile müşteri memnuniyetini koruduk. Artık insanlar Osmanlı yemeklerini unuttu, fastfood ile sağlıklarını yitiriyorlar. Fakat biz inanıyoruz ki Osmanlı kültürüne ve yemeklerine dönüş bir gün mutlaka olacaktır” dedi. Emir Hüseyin Özkan

11 Kasım 2014 Kocaeli- Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR