KO-MEK Türk Mutfağı yeni tatlar öğrendi

KO-MEK, kursiyerlerini usta ellere teslim edebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Kurum içi eğitimlere önem veren KO-MEK bünyesinde bulunan Türk M...

KO-MEK, kursiyerlerini usta ellere teslim edebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Kurum içi eğitimlere önem veren KO-MEK bünyesinde bulunan Türk Mutfağı Usta Öğreticileri, daha kaliteli ve donanımlı olabilmeleri için işin uzmanlarından destek alıyor. İstanbul Katsan fabrikasının pasta şefi İsa Basri Divleli tarafından verilen derse katılan usta öğreticiler, üretim yerlerinde incelemelerde bulundu.

 

YENİ DÖNEMDE YENİ BİLGİLER

Gün boyunca şef İsa Basri Divleli tarafından verilen uygulamalı dersleri dikkatlice dinleyen usta öğreticiler burada; şeker hamurları, jöle grubu kullanım şekilleri, krem şanti uygulaması, krema kullanımı, meyve özleri ile kurabiye yapımı, damla drop kullanım alanları, parça çikolata tanımı, kuvertür çikolata kullanımı hakkında eğitim aldı. 

06 Şubat 2016 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR