Usta aşçı Mehmet Kaplan’a önemli görev

Gaziantep’ten Kocaeli’ye 2008 yılında gelen ve bugüne kadar yaptığı yemekler ile ustalığını gösteren Mehmet Kaplan, Türkiye genelinde 25 bin üyesi ve...

BÜYÜT

Gaziantep’ten Kocaeli’ye 2008 yılında gelen ve bugüne kadar yaptığı yemekler ile ustalığını gösteren Mehmet Kaplan, Türkiye genelinde 25 bin üyesi ve 87 bölgesi bulunan İstanbul Chef Aşçılar Derneği’nin geçtiğimiz haftalarda yapılan yönetim kurulu toplantısında İzmit Bölge Başkanı olarak seçildi.

 

“ÇEKİRDEKTEN YETİŞTİM”

Açıklama yapan Mehmet Kaplan, “Bu işte çekirdekten yetiştim. 2008 yılından beri Kocaeli’de hizmet veriyorum. Kızılkaya Restoran, Fekke Sofrası ve büyük otellerde aşçı şef olarak görev yaptım. Daha sonra da 2012 yılında Cafe De La Rue’da çalıştım. Yusuf Canlı ve Ali Canlı ile Kebapçı Ali’de hizmet vermeye başladım” dedi.

 

“HEDEF MASTER CHEF OLMAK”

Gaziantep’te sayılı ustalardan olan Mehmet Kaplan, İstanbul Chef Aşçılar Dernek Başkanı Sebahattin Güney ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sunarak, “Executive Chef olarak görev yapıyorum, yaptığım Osmanlı mutfağı yemekleri, kebap çeşitleri, sıcak ve soğuk mezelerim ile Master Chef olduktan sonra Türk mutfağını en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu. Emir Hüseyin Özkan

19 Şubat 2015 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR