Hacer Şahin, yetkililere seslendi

Köseköy Yeşilkent Mahallesi’nde yaşayan ve ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu söyleyen Hacer Şahin isimli vatandaş mağdur olduğunu, eşinin kendisine b...

Köseköy Yeşilkent Mahallesi’nde yaşayan ve ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu söyleyen Hacer Şahin isimli vatandaş mağdur olduğunu, eşinin kendisine bakmadığını, kendi halinde yaşadığını söyledi. Kimseden bir destek görmediğini söyleyen Şahin, yetkililerden kendisine sahip çıkmasını istiyor.

 

ÇOCUKLARIMLA YAŞAMAK İSTİYORUM

Üç çocuğunun çocuk esirgeme kurumunda olduğunu ve ekonomik yetersizlik nedeniyle çocuklarını yanına alamadığını söyleyen çaresiz kadın, “Devlet bana sahip çıksın, çok çaresiz kaldım” dedi. Şimdiki yaşadığı evini otuz senedir bir türlü yapamadığını söyleyen Şahin, “Evim yarım, hiçbir şeyi tam değil, evime biri geldiği zaman utanıyorum. Evinin eksik kalan yanlarını tamamlaması için başta Kartepe Belediyesi olmak üzere, tüm yetkililerden yardım istiyorum” şeklinde konuştu. Muharrem İBRAHİMOĞLU

#

04 Eki 2014 - 19:32 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.