Hacıoğlu, çok değişti...

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada 50 haneli Hacıoğlu’nda cephelerdeki niteliksiz ekler kaldırıldı, tadilat edilme...

Hacıoğlu, çok değişti...
Haber albümü için resme tıklayın

Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada 50 haneli Hacıoğlu’nda cephelerdeki niteliksiz ekler kaldırıldı, tadilat edilmesi düşünülen sundurmaların ahşap ana taşıyıcıları ve karkas sistemleri onarıldı, çatı örtüleri değiştirildi ve cepheler birbiriyle uyumlu hale getirildi, mevcut kapı ve parmaklıklar boyandı, ahır tadilatları yapıldı, fırınlar onarıldı, binaların tamamının sıva tadilatları yapıldı. Cephelerin boyandığı ve istinat duvarlarının da yapıldığı çalışmanın yaklaşık 395 bin Liraya mal olduğu kaydedildi. İzmit Belediyesince gerçekleştirilen proje sayesinde Hacıoğlu’nun çok daha farklı bir görüntüye kavuştuğu bildirildi.

hacioglucok-(1).jpg

#

16 Oca 2017 - 09:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.