Hacıoğlu, Ramazan Kurtoğlu'nun da katılacağı bu zirvede konuşacak

Para ve emlak gibi iki önemli kavramın ilişkisinin yanı sıra gayrimenkul piyasalarının geleceğinin uzmanlar tarafından değerlendirileceği zirve üzere...

Para ve emlak gibi iki önemli kavramın ilişkisinin yanı sıra gayrimenkul piyasalarının geleceğinin uzmanlar tarafından değerlendirileceği zirve üzere iki oturum halinde yapılacak. "2017'den 2023'e Emlak Sektörünün Geleceği" konulu gündem oturumunun konuşmacıları İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu olurken, "Yeni Dünya Düzeninde Para ve Gayrimenkul" konulu ana oturumunun konuşmacısı ise akademisyen, ekonomist ve yakın çağ siyasi tarihi uzmanı Doç. Dr.Ramazan Kağan Kurtoğlu olacak.

 

RAMAZAN KURTOĞLU DA KONUK OLACAK

Zirveye ev sahipliği yapacak olan EmlakSayfasi.com.tr’nin kurucusu Utku Çalışkan, "Türkiye'nin lokomotif sektörlerinin başında gelen emlak sektörünün geleceğine yönelik önemli bir organizasyon olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nin ilkini 16 Kasım'da Bursa'da gerçekleştireceklerini belirterek, "Dünya genelinde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Hem bölgemizi hem de global likilite değişimlerini iyi okuyarak bu doğrultuda stratejiler üretmeliyiz. Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de önemli değişimler yaşanıyor. 2023 vizyonumuza katkı koymasını arzu ettiğimiz bu zirve ile sektör temsilcilerine önemli bilgiler aktarmayı amaçlıyoruz. Özellikle Türkiye'nin en önemli ekonomistlerinden biri olan değerli hocamız Doç.Dr. Ramazan Kağan Kurtoğlu'nun aktaracağı bilgiler hem emlak sektörü hem de inşaat sektörü için önemli bir kazanım olacaktır" dedi.

#

24 Eki 2016 - 16:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.