Haftaya ne yapacak?

İnanılmaz bir mücadelenin ardından Tekirdağ’dan 3 puanı söke söke alan Yeşil Siyahlılarda savunma ortasında forma giyen Kemalcan ile tüm futbolcular ç...

İnanılmaz bir mücadelenin ardından Tekirdağ’dan 3 puanı söke söke alan Yeşil Siyahlılarda savunma ortasında forma giyen Kemalcan ile tüm futbolcular çok beğenildi.

 

HAVUZ PROBLEMİ GİBİ

Kadir Öge cezalı olduğu için Ali Keten stoperden sol beke geçti. Keten’in yerine yerleşen Kemal, sade, risksiz ve sağlam futbolu ile dikkat çekti. Kaptan Hamza da Tekirdağ maçı ile birlikte cezasını tamamladı.Yusuf’un da iyileşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Kocaelispor, önümüzdeki hafta bir terslik olmazsa Sinan dışında tam kadro sahadaki yerini alacak. Tekirdağ maçında futbolcuların tamamı sınıfı takdirle geçti. Çamur deryasında boğuşan, her biri ikişer kişilik mücadele eden futbolcular ile cezaları sona eren futbolcularla hakkında son kararı verecek olan Teknik Patron Ümit Metin Yıldız yine derin matematikler yapacak.

#

16 Oca 2017 - 10:39 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.