Hakan Uygur: Tavşantepe için mücadele edeceğiz

"Ben ve ekibimdeki Akif ile Mahir arkadaşlarım bu sezon da Tavşantepespor'un başarısı için çalışacağız. Geçen sezondan bazı arkadaşlarımız ile yollar...

"Ben ve ekibimdeki Akif ile Mahir arkadaşlarım bu sezon da Tavşantepespor'un başarısı için çalışacağız. Geçen sezondan bazı arkadaşlarımız ile yolları ayırmak durumda kaldık ancak iskelet kadroyu muhafaza ettik. Amacımız bölgemize en iyi şekilde katkı sağlamak. Sorumluluklarımızın farkında olduğunu bilerek hareket ediyoruz.

 

GEÇEN SEZON ÇOK CANIMIZ YANDI

Bu sezon güçlü kadrolar kuran takımlar olduğunu görüyoruz. Bizim de yabana atılacak bir kadromuz olmadığını belirtmek isterim. Öncelikli hedefimiz centilmence maçlarımızı oynamak. Şu da var geçen sezon hakemlerimiz biraz canımızı yaktı. Hepimiz insanız, hatalar bizim içindir mutlaka ama bir çok maçta direncimiz kırılmadı değil. Hakemlerimize ve  kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum.

#

16 Ağu 2016 - 17:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.