Hakemler Derneği Turnuvası'nın açılışı yarın

Dernek Başkanı Mecit Keskin ve ekibinin son derece önem verdiği ve titiz bir şekilde hazırlık yaptığı turnuva Kocaelispor'un kurucularından, ilimiz sp...

Dernek Başkanı Mecit Keskin ve ekibinin son derece önem verdiği ve titiz bir şekilde hazırlık yaptığı turnuva Kocaelispor'un kurucularından, ilimiz sporunun efsane isimlerinden Bahri Gök adına düzenleniyor.

 

TÜM MAÇLARI GÖZLEMCİLER YÖNETECEK

Açılış gününde Başkan Keskin selamlama konuşmasını yapacak ve protokole sözler verilecek. Ardından KASKF ile Hakemler Derneği'nin maçı 23.00'da başlayacak. Günün ikinci maçı ise Ferdi Üstün'ün takımı Samurayspor ile aday hakemlerin oluşturduğu FC. Dörtmund arasında olacak. İlk gün karşılaşmalarını İl Hakem Kurul Başkanı Kerim Akdülger yönetecek. Yaklaşık 1 ay sürecek olan turnuvanın renkli görüntülere sahne olması bekleniyor. Erdem ÖVÜÇ

 

GÜNÜN PROGRAMI

SAAT 23.00: KASKF - HAKEMLER DERNEK

SAAT 24.00: SAMURAYSPOR - FC. DÖRTMUND

 

 

#

21 Haz 2015 - 12:25 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.