Haklı şampiyonluk!..

Maç öncesi fotoğrafları için tıklayın Maç sonrası fotoğrafları için tıklayın Şampiyonluk kutlamalarının fotoğrafları için tıklayın 15 NET PO...

Maç öncesi fotoğrafları için tıklayın

Maç sonrası fotoğrafları için tıklayın

Şampiyonluk kutlamalarının fotoğrafları için tıklayın

15 NET POZİSYON

Bu sezon deplasmandaki Çorluspor maçının ikinci yarısı dışında oynadığı 25 maçın tamamında rakiplere sahayı dar eden Kocaelispor, Sultangazispor ile oynanan Play-Off maçında da 90 dakika boyunca müthiş bir futbol ortaya koydu. Maça çok iştahlı başlayan ve ilk dakika itibari ile şampiyonluğu çok istediğini gözler önüne seren Halkın Takımı, ilk yarıda 11, ikinci yarıda da 4 olmak üzere tam 15 kez net pozisyon üretti.

 

ÇARESİZ KALDILAR

11. Grup lideri Sultangazispor, Kocaelispor'un önde pres yapan, agresif futbolu karşısında hiç bir varlık gösteremedi. Maçı tribünden izleyen 1000 kadar Sultangazili taraftar ile konuk ekibin başkan ve yönetimi de Yeşil Siyahlıların futbolu karşısında çaresiz kaldıklarını belirtmek zorunda kaldılar.

 

SAPINA KADAR HAK ETTİLER

Skor 2-0 olduktan sonra, biraz da rahatlamışlığın etkisi ile kalesinde 85 ve 90. dakikalarda iki, ilk yarıda da sadece 1 pozisyona izin veren Kocaelispor, takım savunmasındaki yardımlaşmayı da sahaya en iyi şekilde yansıttı. Kısacası Halkın Takımı Şampiyon Kocaelispor, finalde de kendisine yakışır bir mücadele ortaya koyarak hak ettiği şampiyonluğu alıp şehrine döndü.

#

25 Nis 2016 - 14:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.