Halıdere’ye iki önemli merkez

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışı önceki gün yapıldı. Açılışa Milli Savunma Bakanı Fik...

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışı önceki gün yapıldı. Açılışa Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Işık, merkezlerin hayırlı olmasını diledi.

 

YENİ YATIRIMLAR

İlimizdeki sağlık yatırımlarına değinen Bakan Işık, “Gölcük’te derme çatma bir hastanemiz vardı. İlk etapta ona bir yeni bina yaptık. Ama baktık ki bu bina da yetmiyor. Bunun üzerine Donanma ile de anlaşarak Yüzbaşılar’da 200 yataklı hem Donanma’ya hem de Gölcük’e gerekse de Kocaeli’nin tamamına hizmet verecek hastaneyi inşallah yakında hayata geçireceğiz. Kocaeli Devlet Hastanesi’ni yeniden inşa ettik. Eski binaların tamamını yıkıyoruz. Yeni binamız da inşallah en geç Haziran’da hizmete girecek.

 

DERİNCE HASTANESİ

Bunun yanında da Derince Eğitim Araştırma Hastanesini yeni baştan yapıyoruz. Askeri hastanenin 140 dönümlük alanının 40 dönümünü kaymakamlık- belediye için ayırıyoruz. 100 dönümünü de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeniden yapılması için ayırıyoruz. Ayrıca önüne de bir tane ağaç kesmeden sağlık park yapıyoruz” şeklinde konuştu.   Konuşmaların ardından Bakan Işık ve beraberindeki protokolün katılıyla Halıdere Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

#

28 Mar 2017 - 14:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.