Halil Baylam Yaşam Boyu Başarı ödülüne layık görüldü

Halil Baylam (İzmit Otogar Derneği Başkanı) ödülünü Kocaeli eski Valisi Kemal Önal'ın elinden aldı   BAYLAM NEDEN BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ? 1953 Hatay...

Halil Baylam (İzmit Otogar Derneği Başkanı) ödülünü Kocaeli eski Valisi Kemal Önal'ın elinden aldı

 

BAYLAM NEDEN BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ?

1953 Hatay doğumlu. 50 senedir İzmit’te yaşıyor ve 40 yıldır Kocaeli Ticaret Odası’nda meclis ve komite üyeliği yaptı. Uzun yıllardır Otogar Derneği Başkanlığı’nı yürütüyor. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu yönetiminde de yer alan Baylam, Kocaeli Devlet Hastanesi Derneği Başkanlığı’nı sürdürüyor. Ulusoy firmasının 50 yıllık işletmeciliğini yürüten Baylam, evli ve 2 çocuk babasıdır.

#

17 May 2017 - 16:55 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.