Halisdemir’in adı yaşatılıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde inşa ett...

Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde inşa ettiği kültür merkezinin açılışı yarın saat 14.00’da törenle yapılacak. Açılışa ilimizden de çok sayıda isim katılacak.

 

BAKAN DA KATILACAK

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, siyasi partilerin il başkanları ve meclis üyeleri törende hazır bulunacak. Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık’ın da törene katılmasının beklendiği açıklandı.

 

2 BİN 500 METREKARE ALAN

Büyükşehir Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir’in adının yaşatılması için Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde yaptığı parktan sonra yeni bir açılışı daha hayata geçiriyor. Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulu Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi, yapılan parkın yakınında yer alıyor. Kültür merkezinde kahraman askerimizin özel eşyalarının sergileneceği müze ile gençlerin kullanımına sunulacak alan yer alıyor.

#

20 Tem 2017 - 16:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.