Halkevleri 4+4+4’e karşı

Kocaeli Halkevleri, 4+4+4 eğitim uygulamasına karşı yürüyüş düzenleyerek uygulamanın paralı eğitim ve gericilik demek olduğunu ifade ettiKocaeli Halke...

Kocaeli Halkevleri, 4+4+4 eğitim uygulamasına karşı yürüyüş düzenleyerek uygulamanın paralı eğitim ve gericilik demek olduğunu ifade etti
Kocaeli Halkevleri önceki gün Merkez Bankası önünde bir araya gelerek 4+4+4 eğitim uygulamasına karşı yürüyüş düzenledi. Sabri Yalım Parkı’na kadar AKP iktidarı aleyhine sloganlar atıldı. Grup adına basın açıklamasını Saraybahçe Halkevi Şube Başkanı Mihrican Atalay yaptı. Atalay, sistem hakkında bilgi vererek, “4+4+4+ sistemi paralı eğitim demektir. Gericilik demek, daha çok işsiz öğretmen demektir. Meslek seçiminin 10 yaşında zorunlulaşması hem pedagojiye hem de Uluslar arası İnsan Hakların Sözleşmesi’ne aykırıdır” dedi.

#

26 Mar 2012 - 16:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.