“Halkın içindeyiz halkı anlıyoruz”

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, halkın içinde, onlarla bir arada olarak halkın sorunlarını daha iyi anladıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söy...

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, halkın içinde, onlarla bir arada olarak halkın sorunlarını daha iyi anladıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Karabaş Mahallesi Bahriye Geçidi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Doğan, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hizmetlerinden ötürü kendisine teşekkürlerini ileten esnaflar bölgelerinin çok iyi hizmet gördüğünü ve belediyeye ilettikleri her sorunun kısa sürede çözüme kavuştuğunu söylediler.

HALKIN İÇİNDEYİZ
Belediye sınırları içerisinde bulunan tüm bölgelere hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Doğan, halkın içinde, onlarla bir arada olarak halkın sorunlarını daha iyi anladıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi. Bölgede bulunan esnafı teker teker dolaşan Başkan Doğan, esnafa hayırlı işler diledi. Doğan vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

YORGUNLUĞUMU UNUTUYORUM
Belediye Başkanı olarak sürekli halkın içinde olduğuna dikkat çeken Doğan, ziyaret ettiği esnafın ilgi ve memnuniyetinden mutluluk duyduğunu belirterek "bizlerin mesai kavramı yok. Günün büyük bir bölümünü çalışarak geçiriyoruz. Bu çalışmamızın sonucunda yaptığımız hizmetler dolayısıyla vatandaşlarımızdan, esnafımızdan böylesine güzel tepkiler almak, tüm yorgunluğumuzu bizlere unutturuyor. Bir kişinin dahi bir sorunum çözüldü demesi bütün yorgunluğumu alıp götürüyor. Hep birlikte İzmit için çalışmaya ve daha güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

#

21 Ara 2012 - 14:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.