Haluk Kaya’nın ilginç maçı

Bende önemli bir yeri olan Güneşspor’dan Körfez Gençlerbirliği’ne geldim. Futbolun cilvesidir ki Güneşspor 13 takımı finaldeki rakibimiz oldu.   FİNA...

Bende önemli bir yeri olan Güneşspor’dan Körfez Gençlerbirliği’ne geldim. Futbolun cilvesidir ki Güneşspor 13 takımı finaldeki rakibimiz oldu.

 

FİNALE KALMAK DA BAŞARIDIR

Güneşspor karşısında maç boyunca istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Henüz ilk dakikada yediğimiz gol işimizi daha da zorlaştırdı ve Güneşspor haklı bir galibiyet elde etti. 13 grubumuzda 1 yaş küçük çok sayıda oyuncumuz var. Bu oyuncu grubumuzla finale kalmak da bence önemli bir iş. Önümüzdeki sezon da şampiyonluğa oynayacağına inanıyorum.

#

29 May 2017 - 10:49 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.