Hamidiye İlköğretim’in minik öğrencileri aşureyi çok sevdiler

 Gölcük Hamidiye İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenler Bahri Anayurt ve Feyza Zihni’nin önderliğinde aşure etkinliği yaptılar.Yapılan etkinlikte öğ...


 
Gölcük Hamidiye İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenler Bahri Anayurt ve Feyza Zihni’nin önderliğinde aşure etkinliği yaptılar.

Yapılan etkinlikte öğrenciler istedikleri kadar aşure yediler. Velilerimizin hazırlamış oldukları aşureler ilkokul öğrencilerine beslenme saatinde ve ortaokul öğrencilerine teneffüste dağıtıldı ve öğrenciler aşureleri çok beğenerek yediler. Öğretmenler tarafından Muharrem ayı ve aşure hakkında bilgi verildi ve aşureler dağıtıldı. Veli ve okul işbirliğiyle hazırlanan program okul veli kaynaşmasına da vesile oldu. Okul Müdürü katkılarından dolayı öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam etmesinin yararlı olacağını belirtti.

#

19 Kas 2013 - 11:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.