Hamit Taşkın: Her şey 10 numara

"SAHADA BOĞUŞMAYI SEVERİM" Sezon öncesi antrenmanların dikkat çeken isimlerinden birisi olan forvet oyuncusu Hamit Taşkın, Kocaelisporlulara kendi...

"SAHADA BOĞUŞMAYI SEVERİM"

Sezon öncesi antrenmanların dikkat çeken isimlerinden birisi olan forvet oyuncusu Hamit Taşkın, Kocaelisporlulara kendisini şu sözlerle tanıttı. "1991 İstanbul Güngören doğumluyum. 18 yaşımda İstanbulspor'da profesyonel oldum. BAL takımlarından Halide Edip Adıvarspor'da şampiyonluk yaşadım. Geçen sezonun devre arasında, şu an Kocaelispor'un başında olan Ergun Ortakcı'nın çalıştırdığı Büyükçekmecespor'a transfer oldum. Daha çok pivot santrfor oynuyorum. İkili mücadelelerde boğuşmayı ve rakip savunmayı yıpratmayı severim. Kanat oyuncularımız eksik olur, bana da görev düşerse bu görevi de tabii ki üstlenirim.

 

GEÇEN SEZONU UNUTAMAM

Büyükçekmecespor forması ile geçen sezon Kocaelispor'a rakip olan ve İzmit'teki maçın atmosferinden çok etkilendiğini belirten Hamit "Ergun hoca bu sezon beni Kocaelispor'da görmek istediğini söyledi. Yöneticilerimiz de ben de fedakarlıklarımızı yaparak Kocaelispor ile anlaştım. Geçen yıl İzmit'te 1-0 kaybedilen Kocaelispor maçında oynadım. Atmosferden çok etkilenmiştim. Bu sezon rakip değil, Kocaelispor'un futbolcusu olacağım. Nasıl bir camiaya geldiğimin fazlası ile farkındayım." diye konuştu.

 

"EMİN AĞABEYE DE SÖYLEDİM"

Hamit, şartların son derece elverişli olduğunu belirtti ve "Geçen sezon Hamza, Kılıç, Murat Başak ağabeylerle bol bol konuşmuştuk. Yine çok sıcakkanlı yaklaşıyorlar. Genç arkadaşlarımıza da biz sevgimizi gösteriyoruz. Ağır antrenmanlar yapıyoruz. Ancak çok iyi dinleniyoruz. Eğer dinlenmemiz iyi olmazsa bir yerden patlak verir ve sakatlık yaşarız. Emin ağabeye de diyorum. Kaldığımız yer ve şartlar 10 numara. Önümüzde hemen saha var. Her şey yolunda. Hazırlık kampına çok iyi girip, sezona çok iyi başlayıp ligi sallamak istiyoruz" ifadelerine yer verdi. Erdem ÖVÜÇ

#

22 Tem 2015 - 10:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.