Hamşioğlu, Osmangazi Pazarı’nda destek istedi

  CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, yoğun performans ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hamşioğlu gerek eşi Tanja Hamşioğlu gerekse...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, yoğun performans ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hamşioğlu gerek eşi Tanja Hamşioğlu gerekse başta İlçe Başkanı Selman Kösali olmak üzere parti üyeleriyle birlikte mahalle mahalle vatandaşlarla buluşuyor. Hamşioğlu, özellikle semt pazarlarında vatandaşlara ulaşmayı ihmal etmiyor. Önceki gün yine pazardaydı. Osmangazi Mahallesi Halk pazarını tek tek dolaşan Hamşioğlu, pazar esnafından sonra bu kez vatandaşlarla sohbete başladı. Yapacağı hizmetleri ve hedeflerini anlatan broşürleri vatandaşlara veren Hamşioğlu, izahta bulunmayı da ihmal emiyor. Darıca’da büyük bir kesime ulaşmayı başaran, her kesimden özelilikle hemşehrilerinden de büyük destek gören Hamşioğlu, Darıca’da seçimlerden zaferle çıkacağına inanıyor.

#

24 Oca 2014 - 16:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.