Hanginiz ‘SÜPER’siniz görelim bakalım!

KARTEPE BİR ŞAMPİYON VE SÜPER DAHA GÖRECEK Mİ..? Şirinsulhiye Köyü'nü temsil eden Şirinspor istediğini elde ederse 1 yıl aranın ardından Süper Amatö...

KARTEPE BİR ŞAMPİYON VE SÜPER DAHA GÖRECEK Mİ..?

Şirinsulhiye Köyü'nü temsil eden Şirinspor istediğini elde ederse 1 yıl aranın ardından Süper Amatör Lig'e adını yazdıracak ve bölgesindeki bir mucizeye daha imza atacak. Körfez Esentepe Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Bu sezon Kartepe Bölgesi takımlarından Nusretiyespor da B Grubu'nda İhsaniyespor'un üzerinde yer alarak şampiyonluğunu ilan etmişti. Süper Amatör Play-Off Ligi'nde Kartepe Belediyespor ile Derbentspor da Bölgesel Amatör Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

 

İHSANİYE'NİN KULAĞI KÖRFEZ'DE OLACAK…

B Grubu'nda şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve Play-Off maçları oynayan İhsaniyespor da iki hafta önce İlimtepe'yi deplasmanda 1-0 yenmiş, geçtiğimiz hafta da Şirinspor ile sahasında 1-1 berabere kalarak puanını 8'e yükseltmişti. Siyah Beyazlılar bu akşam Gebze'de Kirazpınarspor'a konuk olacak. Bu mücadelede İhsaniyespor'un kazanmaktan başka şansı yok. Siyah Beyazlılar kazanıp, Şirinspor'un yenilmesini bekleyecek. Kısacası bu akşam saat 21.00'da Şirinspor ya da İhsaniyespor'dan birisi önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'de mücadele edecek. Erdem ÖVÜÇ

 

1. AMATÖR PLAY-OFF B GRUBU PUAN DURUMU

TAKIMLAR            O         G         B          M         A         Y         Av.        P

Şirinspor                5          3          1          1          9          7          2          10       

İhsaniyespor          5          2          2          1          7          6          1          8         

İlimtepe F.K.          5          1          2          2          7          8          -1         5         

Kirazpınar              5          1          1          3          6          8          -2         4

#

11 Mar 2016 - 11:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.