Hanibal Spor Kulübü gıcır gıcır!

Son derece kaliteli malzemeden üretilen malzemeler 2005-2011 doğumlu 50’den fazla sporcuya teslim edildi. Kurumsal anlamda her geçen gün gelişen kulüp...

Son derece kaliteli malzemeden üretilen malzemeler 2005-2011 doğumlu 50’den fazla sporcuya teslim edildi. Kurumsal anlamda her geçen gün gelişen kulüp, nizam ve intizam konusunda da çok hassas davranıyorlar.

 

BURAK KAYA: SIKI ÇALIŞIYORUZ

Yahyakaptan 24 Kasım Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda haftanın 5 günü antrenmanlarına devam eden kulüp bu yıl 11,12 ve 13 yaş gruplarında lige katılacak. 2016 Nisan’da kurulan kulübün başantrenörü Burak Kaya “Yeni malzemelerimiz ile şimdi daha takım gibi duruyoruz. Sıkı çalışmalarımızın karşılığını nasip olursa kısa sürede alacağız. Ancak önce temeli sağlam kurmalıyız. Velilerimizin de destekleri ile Hanibal Spor Kulübü’nün her geçen gün büyüyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

#

20 Eki 2017 - 12:23 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.