Harbiş attığı 62 golle finallere kaldı!..

İLK TUR 38, İKİNCİ TUR 24 GOL Altın kızlarımız 2. tur grubunda oynadığı 3 maçta toplam 24 gol attı ve kalesinde sadece 2 gole izin verdi. İlk tur gr...

İLK TUR 38, İKİNCİ TUR 24 GOL

Altın kızlarımız 2. tur grubunda oynadığı 3 maçta toplam 24 gol attı ve kalesinde sadece 2 gole izin verdi. İlk tur grup maçlarında da 38 atıp hiç gol yemeyen temsilcimiz, 2. tur son maçında Sivas Gazi Lisesi'nin ikinci yarıda sahaya çıkmamasına karşın Türkiye finallerine tam 62 gol atarak kaldı. Genç kızlar şampiyonasında rekorları alt üst eden Kırmızı Lacivertliler, Kocaeli'nin adını yine en iyi şekilde duyurmayı başardı.

 

AFFETMEDİLER

Harbişspor ilk maçında grubun dişli takımı Konak Belediyespor'u 5-0 mağlup etmesini bildi. İkinci maçında Denizli Pamukkale Üniversitesi'ni 13-2 mağlup eden ve gruptan lider çıkmayı garantileyerek Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan temsilcimizde bu maçın golleri Sümeyra (4), Ece (3), Ebru (2), Yeşim, Sude, Sare ve İrem'den geldi. Eskişehir Hasan Doğan Stadı'nda 3. maçına çıkan Harbişspor, Sivas Gazi Lisesi karşısında mücadelenin ilk yarısını 6-0 önde tamamladı.

 

ZORER: ARMAĞAN OLSUN

Ancak rakip takım ikinci yarıya çıkmak istemeyince Harbiş'in kızları maçı 6-0 tamamlamak zorunda kaldı. Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına giren rekortmen kızlarımızın başkanı Adnan Zorer yaptığı açıklamada "Şehrimize grup şampiyonu olarak döndük. Hocamı ve sporcularımı kutluyorum. Finaller, Kocaelimize ve Gölcükümüze armağan olsun" dedi. Finallerin hangi ilde ve ne zaman oynayacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

#

09 Ağu 2016 - 17:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.