HAS Parti Derince’ye 15 yeni üye katıldı

HAS Parti Derince İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'na 15 bayan daha üye oldu. Yeni üyeler için önceki gün ilçe parti binasında rozet takma töreni düzenlen...

HAS Parti Derince İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'na 15 bayan daha üye oldu. Yeni üyeler için önceki gün ilçe parti binasında rozet takma töreni düzenlendi. Törene HAS Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kolat, Derince Kadın Kolları Başkanı Reyhan Doğancı, yönetim kurulu üyesi Sevda Yoldaş, İlçe Başkanı Hasan Malo ve yönetimi, yeni üye olan bayanlar hazır bulundu.

ROZET TAKILDI
Düzenlenen törende yeni üye olan Hafize Tosoğlu, Halide Mazman, Suna Ertuğrul, Zeynep Kırdudu, Emine Yoldaş, Nermin Çelik, Sevilay Şahin, Mühibe Kanıccı, Asiye Gülfem, Gülten Karaman, Sevim Sarıgül, Hülya Omurca, Hanife Bayram, Ayşe Kös, Asuman Aykur'a parti rozetleri HAS Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kolat ve Derince Kadın Kolları Başkanı Reyhan Doğancı tarafından takıldı. Düzenlenen rozet töreni bayanların hazırladığı ikramların sunulması ile sona erdi.

#

13 Şub 2011 - 15:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.