HAS Parti Kocaeli’den Kandıralılar’a ziyaret

HAS Parti İl Başkanı Erol Pekcan, il yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli Kandıralılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Teşkilat Başkanı Şaban...

HAS Parti İl Başkanı Erol Pekcan, il yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli Kandıralılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Teşkilat Başkanı Şaban Tek, Tanıtma Başkanı Ayhan Geçel, Halkla İlişkiler Başkanı Hayrettin Ünlü, Üyelerle İlişkiler Başkanı Ömür Kemer, Kadın ve Aile Politikaları Başkanı Sami Çakar, Ar-Ge Başkanı A. Murat Akın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Alkan, Murat Kaymaz, Ömer Günister, Ergün Kös, Ali Altıyaprak ve Necati Özdemir de katıldı.

BİZİ MUTLU ETTİ
Ziyaretten dolayı HAS Parti yöneticilerine teşekkür eden Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, “Yeni bir parti, yeni bir başlangıç ve yeni bir ümit demektir. Hemşehrilerimizi de partinizin il yöneticisi olarak görmek bizleri mutlu etmiştir. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi. Pekcan da yaptığı konuşmada, “Ülkenin ancak üreten, dertlenen insanlarla refaha erebileceğini söyledi. Dernekçiliğin toplum hayatında önemine vurgu yapan Pekcan, göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli adımız gibi halkın arasında, sivil toplum kuruluşlarının yanında olmaya çalışıyoruz. İnsanların içleri dolu, sıkıntıları var onları dinlemek gerek. Halkın acısında, sevincinde sürekli yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

HATIRA TABAĞI
Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcıları Günay Gülcü ve Erdal Baykara, Denetim Kurulu üyeleri Ahsen Okyar, Recep Yıldız, Salim Yaşar ve Dr. İsmail Çapcı’nın hazır bulunduğu toplantı Başkan Erdoğan Alkan’ın Has Parti İl Başkanı Erol Pekcan’a ziyaret anısına Derneğin 17. yıl Hatıra tabağını takdim etmesi ile sona erdi.

#

06 Şub 2011 - 15:48 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.