HAS Parti’de işler karışıyor

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)’nde yaşanan gelişmeler, teşkilatları tedirgin etmeye başladı. Gençlik kolları karıştı.12 Haziran genel seçimlerinde be...

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)’nde yaşanan gelişmeler, teşkilatları tedirgin etmeye başladı. Gençlik kolları karıştı.

12 Haziran genel seçimlerinde beklediği oyu alamayan HAS Parti’de 2014 yerel seçimleri öncesinde yapılanma çalışmaları başlatıldı. Bu yapılanma gençlik kollarından start aldı. Ancak yapılanma öncesinde HAS Parti Gençlik Kolları’nda tüzükten kaynaklanan sorunlar bir türlü giderilemedi. Gençlik kolları içerisinde yaşanan bu kriz giderek derinlik kazanırken, il yönetimi yeni gençlik kolları için harekete geçti.

DOĞAN: DEDİKODU
Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sezgin, tüzükten dolayı zor günler geçirirken, il yönetiminin, gençlik kolları başkanlığına Alperen Ocakları Başkanı Halil Selim Doğan’ın getirilmesi yönünde çalışma başlattığı iddia edildi. Bu dedikodu parti çevresinde dillendirilirken, Alperen Ocakları Başkanı Doğan ise yaşananlara tepki gösterdi. Doğan “Böyle bir durum söz konusu dahi değil. Benim siyaset yaptığım yer belli. Üzerimizden siyaset yaparak ocak yıpratılmaya çalışılıyor. Bu dedikoduların son bulmasını istiyorum” açıklamasında bulundu.

#

13 Tem 2011 - 14:29 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.