HAS’a “Yaman” ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yeni kurulan Halkın Sesi Partisi Dilovası İlçe Başkanı Fevzi Perk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek ha...

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yeni kurulan Halkın Sesi Partisi Dilovası İlçe Başkanı Fevzi Perk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yaman, “Siyasi partilerin mutlaka memlekete faydalı olabilecek işlerin içinde olmaları lazım. İnşallah Dilovası için hayırlı hizmetlere vesile olursunuz. Dünya geçicidir önemli olan geride bir hoş seda bırakabilmektir. Çıkmış olduğunuz bu zorlu yolda sizlere başarılar diliyorum.”diye konuştu. Fevzi Perk de ziyaretten dolayı Yaman’a teşekkür etti.

#

11 Şub 2011 - 13:24 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.