Hasan Ayaz, 12 ilçeye seslendi!

Geçtiğimiz haftalardan gerçekleşen kongreyle göreve gelen AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Sepetçi’de bulunan...

Geçtiğimiz haftalardan gerçekleşen kongreyle göreve gelen AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Sepetçi’de bulunan Gölkay Doğa Park Restaurant'ta gerçekleşen basın açıklamasına ilçe başkan vekili Musa Özcan, ilçe yönetilcileri Ceyhun Yalçın, Sami Ataman, Rafet Yücel, Ali Erdem, Recep Yıldız, Yasin Akkuş, Cemil Karaca, Ecenur Sevilen, Semra Aksoy ve Ayfer Uğur katılım gösterdi.

 

BİZDEN BEKLENTİNİN FARKINDAYIZ

İlk basın toplantısında açıklamalarda bulunan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Öncelikle adaylığımız ile başlayıp göreve gelmemizle beraber ivmesini arttırarak devam eden hem teşkilatımız hem de İzmit halkında oluşan havanın ve yüksek beklentinin farkındayız. Bu beklentiler doğrusunda halkımızın umudunun AKP olduğunun en büyük kanıtıdır. Bu umudu boşa çıkarmamak için halkın her kesimiyle amasız koşulsuz görüşmeye hazırız” ifadelerinde bulundu.

 

TARTIŞMALARDAN UZAK DURACAĞIZ

Konuşmalarına devam eden Ayaz, “Yönetim olarak milletimize fayda getirmeyecek tartışmalardan uzak duracağız. 2019 hedefleri doğrultusunda İzmit ve kentimiz için çalışmaktan başka gayemiz olmadığını bir kez daha belirtmek istiyorum. Yönetim listemizi oluştururken Kuruçeşme’den Akmeşe’ye kadar İzmit’in her kesiminden olmasına gayret ettik” şeklinde konuştu.

img_3053.jpg

KAVGADAN TARAF OLMAYACAĞIZ

Kavgadan taraf olmayacaklarını belirten Ayaz, “Şunu açıkça söylüyoruz. Başbakan yardımcımız Fikri Işık, İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmnaoğlu, Milletvekillerimiz, İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve İzmit için çalışan herkes bizim yönetimimizdedir. Herkesle uyumlu çalışacağız. Kimse bizim kavgadan taraf olmamızı beklemesin” dedi.

 

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARINA SESLENDİ

Konuşmalarını devamında diğer siyasi parti ilçe başkanlarına seslenen Ayaz, “Buradan bütün ilçe başkanlarımıza sesleniyorum. Gelin hep beraber bir araya gelelim. Ülkemiz ve ilimizin menfaatleri için çalışmalar yapalım. Siyasi partilerle buluşma ilkelerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkelerdir. Ülke menfaati konusunda hangi siyasi parti ülkemize hizmet için çaba gösteriyorsa biz onlarla beraber oluruz. Fakat HDP, Kürt kardeşlerimizi kullanarak ülkenin geleceğine zarar vermek için çaba göstermektedir” şeklinde konuştu.

img_3038.jpg

MİLLİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN HER SİYASİ PARTİYE SAYGILIYIZ

Konuşmalarına devam eden Ayaz, “Bakın çok önemli bir şey var. Biz bu milletin milli değerlerine sahip çıkan her siyasi partiye saygılıyız. Böyle olmayada devam edeceğiz. Çünkü bunlar kolay kazanılan yapılar değil. İnşallah ülkemiz Cumhurbaşkanımızın ölçeğinde dünya 5’ten büyük diyerek Türkiye’de dünyada mazlumların sesi olmaya devam edecek” diye konuştu.

 

DOĞAN-TAŞDEMİR TARTIŞMASI

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’li Engin Taşdemir ise İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın tartışmasına değinen Ayaz, “Kamuoyunda İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın şahsi olarak yapmış bir eleştiriyi CHP’ye değil CHP’li meclis üyesi Engin Taşdemir’in şahsına yapmıştır. Meclis tutanaklarına göre Blediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan orada Engin Taşdemir’in şahsına senin çakılı bir çivin bile yok demiştir.  Bir çivi çakma konusu var. Yıllardır beklenen MİA projesi CHP tarafından mahkeme mahkeme dolaştırıldığı için hala çivi çakılamıyor. Eğer çivi çakılmama sorunu varsa bunu CHP yapmaktadır. Eğer çivi çakma konusunda bu kadar heveslilerse gelin birlikte bu projeyi yapalım” ifadelerinde bulundu.

 

KÜÇÜKKAYA’YI ELEŞTİRDİ

Konuşmalarının devamından CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’yı eleştiren Ayaz, “Geçen Mehmet Ümit Küçükkaya kardeşimin kanlı Pazar hatırlatması hiç hoş olmadı. Ben tarihçiyim yakın tarihi çok iyi bilirim. Kanlı Pazar o gün ki şartlarda ülkemiz için oynanan Amerikan emperyalizmini ayakta tutmak için yapılan bir çalışmaydı. Yapılan sağ ve sol ayrımı ile yüzlerce vatandaşımızın binlerce gencimizin ölümlerine vesile olan bir pazardır. Ama biz hep beraber kardeşlik güzellik olsun. Bizler kanlı Pazar hatırlatmasını hiç te doğru bulmadık” şeklinde konuştu.

 

OYUNLAR DEVAM ETMEKTEDİR

Konuşmalarına devam eden Ayaz, “Kanlı Pazar günlerinde de ülkemiz üzerinden oyunlar oynanıyordu. Bugünde çok bir şey değişmemiş aynı oyunlar devam etmektedir. Ülkenin ana muhafelet partisi lideri Almanya’da bir dergiye ‘Türkiye güvenli değil’ demesi hangi ülkemiz vatandaşların kulağına hoş gelir ? Bizim de açıkça söylediğimiz şudur ülkemiz ve milletimiz için gelin birlik olalım.

kadinlar-003.jpg

UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Ayaz son olarak , “Kocaeli’de kavga ortamı oluşturmanın anlamı yok. Göreve geldiğimizden beri il başkanımızla ve belediye başkanlarımızla uyumlu bir ortam oluşturduk. Bunun artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim halkımızın beklentilerinin farkındayız. Bu doğrultuda gece gündüz çalışmalara devam edeceğiz. İzmit’i seviyoruz, Kocaeli’yi seviyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Ahmet HAZER

#

19 Eki 2017 - 11:29 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.