Hasan Ayaz’dan nostalji…

Siyasi yönü güçlüdür. Hali hazırda İzmit Belediyesi’nin AK Partili meclis üyelerinden birisidir. Hatta 30 Mart seçimlerinin ardından başkan yardımcılı...

Siyasi yönü güçlüdür. Hali hazırda İzmit Belediyesi’nin AK Partili meclis üyelerinden birisidir. Hatta 30 Mart seçimlerinin ardından başkan yardımcılığına da atanmıştı. Sonrasında bu görevinden istifa etti.

Sebebini çok kurcalamadım, fakat bir rivayet kararın arkasında sağlık sebeplerinin olduğu yönünde…

Zaman zaman kendisini sosyal medyada aktif şekilde buluyoruz. Çevresi ile çekildiği fotoğrafları ya da gündeme ilişkin paylaşımları dikkat çekici.

Fakat bu kez takipçilerini biraz eskilere götürmüş.

70’li yıllara…

O dönemlerden kalma bir İzmit görüntüsünü paylaşmış sosyal medya hesabından.

Belli ki duygusal bir anda geçmiş bilgisayarın başına. Aynı duygusallıkla nostalji alemine biraz da özlemle dalmış derinden.

Paylaştığı görsele de şu yorumu ilave etmiş:

“1970’li yıllar, İzmit Çınarlı Camii önü. Önde görünen çınar, koca bir Osmanlı çınarına dönüştü bugün. Derme çatma kahvenin önü bir zamanlar kaliteli kol saatlerinin bir nevi mezatıydı.”

#

25 Eki 2016 - 14:10 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.