Hat 250'de büyük değişim

Kentimizden Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıyan hat 250'nin yenilenen araçları basına tanıtıldı. İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gerçekl...

Kentimizden Sabiha Gökçen Havalimanı'na yolcu taşıyan hat 250'nin yenilenen araçları basına tanıtıldı. İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminalinde gerçekleştirilen araç tanıtım programına Ulaşım Park Genel Müdürü Yasin Özlü ve yardımcıları katılım gösterdi.

 

DAHA HIZLI VE KONFORLU YOLCULUK

Tanıtımda konuşma yapan Ulaşım Park Genel Müdürü Yasin Özlü, "Vatandaşlarımız hat 250 ile her saat başı Sabiha Gökçen Havalimanına giden araçlardan faydalanabilirler. Halkımızdan gördüğü teveccüh sonrası bizlerde hat 250'yi daha da geliştirmemiz gerektiğini düşündük. Dolayısıyla normal halk otobüsü tipi araçlarla yaptığımız seferlerimizi daha kaliteli, daha konforlu olan yeni otobüs tipine çevirdik. Böylelikle daha hızlı ve aynı zamanda daha konforlu bir yolculuk imkanı sunuyoruz. Kocaeli halkına bu hizmetimize gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kocaeli halkına hayırlı olsun. Geçtiğimiz hafta bu hizmetin benzerini de Gebze'deki otogarında başlattık.  O da yoğun ilgi gördü. İnşallah bu hizmetlerimizi arttırmak istiyoruz" dedi.

 

EKONOMİK VE AKTARMASIZ ULAŞIM

İlimizden Sabiha Gökçen Havalimanına gitmek isteyen vatandaşlar özel araçlarıyla, özel firma araçlarıyla ya da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin denetimindeki özel toplu taşıma araçlarıyla Gebze'ye oradan Kartal'a oradan da Sabiha Gökçen Havalimanına en az 3 aktarma ile gidebilmekteler. Maddi açıdan fazla fiyat ödenmesi ve aktarmalı ulaşımdan kaynaklı uzun seyahat süreleri nedeniyle vatandaşlara daha ekonomik ve aktarmasız ulaşım amacıyla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından 250 Nolu hat ihdas edildi.

 

HAVALİMANINDAN ÖNCE İNDİRME YAPMAYACAK

250 No'lu hat Sabiha Gökçen Havalimanından önce indirme yapmayacak. Otogar'dan Sabiha Gökçen Havalimanına tahmini varış süresi 60 ile 90 dakika arasında. 250 No'lu hat otogar kalkışından sonra E-5 Karayolunu takiben Hereke gişelerinden otobana bağlanıyor. Kocaeli Kart ve bankaların temassız özelliği bulunan kredi kartları ile binişler gerçekleştirilebilecek olup sürücü tarafından araç içerisinde vatandaşların isteğine bağlı ücreti karşılığında tek binişlik Kocaeli Kart satışı da yapılmakta. Hatta ayrıca tek tarife olacak. Selin BECER

 

HAT 250’DE TARİFELER ŞU ŞEKİLDE:

Otogar-İzmit-Derince-Körfez-Hareke-Sabiha Gökçen

Tam: 13 TL

İndirimli: 10,5 TL,

Öğrenci:8 TL

Tek Binişlik Kocaeli Kart: 14 TL

hat-250-(1).jpg

hat-250-(1)_1.jpg

hat-250-(2)_1.jpg

untitled-2-131.jpg

#

20 Eki 2017 - 12:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Asım Okan - Yani bu hatta özelleşip peşkeş çekildi...Tuncay seyahat zaten Karaosmanoğlu ve akp nin göz bebeğiydi.Yazıklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 12:44
02

meto - para ile biniş 13 lira idi ne oldu 14 olmuş heyyyyy heyyyy

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 12:44