Hatiboğlu’nu ziyaret

Saadet Partisi Kocaeli İl yönetimi ve Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eski TBMM Başkanı ve Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Yasin Hatiboğl...

Saadet Partisi Kocaeli İl yönetimi ve Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eski TBMM Başkanı ve Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Yasin Hatiboğlu’nu evinde ziyaret etti. Kendisine rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, “Rabbim siz büyüklerimize acil şifalar versin ve başımızdan eksik etmesin, muhterem Prof. Dr. Erbakan Hocamıza sadakatle bağlanarak ülkemiz insanını yeniden tarihine ve inancına bağlanmasına katkı sağlayan sizlere ne kadar dua etsek azdır” dedi.

#

25 Oca 2013 - 09:27 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.