Hayal Kahvesi Teoman’ı Kocaelilerle buluşturdu

Symbol AVM’de hizmete giren ve birbirinden önemli sanatçıları ağırlayan Hayal Kahvesi en son ünlü rock yıldızı Teoman’ı Kocaelilerle buluşturdu. Çok s...

Symbol AVM’de hizmete giren ve birbirinden önemli sanatçıları ağırlayan Hayal Kahvesi en son ünlü rock yıldızı Teoman’ı Kocaelilerle buluşturdu. Çok sayıda müzik tutkunu ve Teoman hayranı konseri izlemek için Hayal Kahvesi’ne geldi. Salonu dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Teoman performansıyla izleyenleri mest etti. 

 

YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI 

Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde sahneye çıkan Teoman, yaklaşık bin kişinin bulunduğu salonu, söylediği şarkılarla coşturdu. Sahnede 1 saat 45 dakika kalan Teoman, gecenin sonunda kendisine yoğun ilgi gösteren Kocaelili sevenlerine teşekkür etti.

 

#

23 Şub 2016 - 13:58 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.