Haydar Akar’dan bayram mesajı

Akar’ın mesajı şu şekilde: Bayramlar, dayanışma, birlik, beraberlik ve paylaşma gibi duyguların perçinlendiği, kardeşlik, hoşgörü, sevgi ve saygın...

Akar’ın mesajı şu şekilde:

Bayramlar, dayanışma, birlik, beraberlik ve paylaşma gibi duyguların perçinlendiği, kardeşlik, hoşgörü, sevgi ve saygının ön plana çıktığı günlerdir. Ülkemizin çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu ve terör saldırıları nedeniyle evlatlarımızı toprağa verdiğimiz bir dönemde Kurban Bayramını buruk bir şekilde ve şehitlerimizin matemiyle karşılamaktayız.

Milletçe bir arada olma duygusuna en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, birlik ve beraberliğimizi bozma girişiminde bulunan her türlü güce inat, bizler barış, huzur ve kardeşlik demeye devam edeceğiz. 

Memleketimizin içerisinde bulunduğu durum ve kötü yönetilmesinden kaynaklanan sıkıntıların, yılgınlık yaratmasına, umutsuzluk üretmesine izin vermeyeceğiz.

Bu nedenle, içtenlikle kutlayacağımız Kurban Bayramı'nın, ayrıştırılmak istenen toplumumuzun birliğinin, bütünlüğünün sağlanmasına, kardeşliğimizin pekiştirilmesine ve savaş çığlıklarının atıldığı günümüzde barışa vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımızla İslam âleminin Kurban Bayramı'nı esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum.

#

23 Eyl 2015 - 10:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.