‘Hayır Çarşısı’ Körfez’de açıldı

Körfez ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde Yarımca Talebe Yurdu tarafından organize edilen kermesin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Körfez Belediye Başk...

Körfez ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde Yarımca Talebe Yurdu tarafından organize edilen kermesin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GELİRİ EĞİTİMDE KULLANILACAK

Gösterilerin ardından açılış konuşmasını yapan İsmail Baran, “Körfezimize hayır kermesi açılıyor. Ama bu kermesimiz farklı çok farklı, bunu daha önceki yıllarda da hep birlikte gördük. El emeği göz nuru ürünler burada var. Bu kermesin geliri çocuklarımızın eğitiminde kullanılıyor, yurtlarımızın ihtiyaçlarında kullanılıyor, yapılan bu hizmetleri takdir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

#

09 May 2015 - 11:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.