Hayvan yetiştiricileri seminerden geçti

Eğitimde buzağı ve süt sığırlarının bakım ve beslenmesi gibi konularda katılımcılara bilgiler verildiHayvan yemi sektörünün önde gelen kuruluşlarından...

Eğitimde buzağı ve süt sığırlarının bakım ve beslenmesi gibi konularda katılımcılara bilgiler verildiHayvan yemi sektörünün önde gelen kuruluşlarından CP Yem, Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından organize edilen programda Kandıralı hayvan yetiştiricileri ile buluştu. Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim seminerine geniş katılım vardı.

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Düzenlenen toplantıya; CP Yem Teknik Müdürü Dr. B. Haluk Gülmez, CP Ruminant Danışmanlığı Müdürü Veteriner Hekim İbrahim Öztürk, CP Pazarlama Müdürü Tuna Öztürk, Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Basri Uslu, veteriner hekimler, muhtarlar ve çok sayıda hayvan yetiştiricisi katılım sağladı.

 

YETİŞTİRİCİ BİLİNÇLENDİRİLDİ

Yetiştiriciyi bilinçlendirmek ve karlılığını artırmak için düzenlenen seminerde Dr. Haluk Gülmez ve Veteriner Hekim İbrahim Öztürk buzağıların bakım ve beslenmesi, süt sığırlarının bakım ve beslenmesi, döl tutmama problemleri ile ilgili hayvan yetiştiricilerine bilgi verdi. Bölgede hayvancılığın daha verimli hale gelmesi amaçlanan seminerde yetiştiricilerin merak ettiği sorular da yanıtlandı. Çeşitli hediyelerin ve ikramların da verildiği seminere hayvan yetiştiricileri yoğun ilgi gösterdi.

 

“FAYDALI BİR SEMİNER OLDU”

Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, “Üyelerle yaptığımız sohbetlerde hayvan bakım beslenmesinde ve döl tutmama problemlerinde eksiklikler olduğunu gördük ve üyelerimizden gelen talep doğrultusunda böyle bir seminer düzenlemeye karar verdik. CP Yem’in de katkılarıyla hazırladığımız seminerin hayvan yetiştiricilerimiz için hem bilgilerini tazelemek hem de eksikliklerini gidermek adına faydalı olduğu kanaatindeyiz” diye konuştu.

#

14 Mar 2016 - 14:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.