Hazer: Esnaf kan ağlıyor

Milletvekili adaylarıyla birlikte esnafı ziyaret eden CHP İzmit İlçe Başkanı Ömer Hazer, esnafın zor durumda olduğunu söyledi.CHP İzmit İlçe Örgütü se...

Milletvekili adaylarıyla birlikte esnafı ziyaret eden CHP İzmit İlçe Başkanı Ömer Hazer, esnafın zor durumda olduğunu söyledi.

CHP İzmit İlçe Örgütü seçim çalışmalarına merkez esnafını gezerek devam etti. Milletvekili adayları Haydar Akar, Ehlinaz Torun, Ayhan Halavurta ve Mahmut Akyol esnafları ziyaret ederek hem projelerini anlattılar, hem de destek istediler. Çalışmaların başarıyla devam ettiğini söyleyen CHP İzmit İlçe Başkanı Ömer Hazer, “Emekçiler ve esnaflar bizim için çok önemli. CHP iktidarında esnaf hak ettiği değeri alacak. Esnaf kan ağlıyor ve hepsi şikayetçi. Hem belediyeden, hem de iktidardan şikayetçi. AKP’nin yönettiği belediyeden ve ülkeden şikayetçi” dedi.

#

01 Haz 2011 - 13:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.