Hazır ol Mert!..

FUTBOLDA HER ŞEY VAR Kocaelispor'un Karamürsel İdman Yurdu'ndan kadrosuna kattığı sol kanat savunucusu Mert Sevim'in kesinlikle kendisini bırakmam...

FUTBOLDA HER ŞEY VAR

Kocaelispor'un Karamürsel İdman Yurdu'ndan kadrosuna kattığı sol kanat savunucusu Mert Sevim'in kesinlikle kendisini bırakmaması ve her an oynayabilecekmiş gibi hazır tutması gerekiyor. Genç oyuncunun bölgesinde forma giyen tecrübeli oyuncu Kadir Öge'nin dışında sol bek orijinli tek oyuncu olan Mert Sevim, sürati ve direnci ile dikkat çekiyor. Mert'in "Kadir ağabey varken formam giymem imkansız" gibi bir düşünceye asla girmemesi çok önemli. 

 

OLASI BİR KRİZDE FORMA ONDA

Olası bir krizde Mert, en az Kadir ağabeyi kadar sahada mücadele etmeli ve futbolu ile sınıfı geçmeli. Genç futbolcunun handikaplarından birisi de lisede okuyor ve özellikle bazı gündüz antrenmanlarını kaçırıyor olması. O yüzden futbolun içerisinde her şeyin olabileceğini düşünmek ve sahaya çıktığında sırıtmayacak bir performans sergileyebilmesi için Mert'in maç konsantrasyonunu ve temposunu her zaman üst düzeyde tutması, hem kendisinin hem de takımının menfaatine.  ERDEM ÖVÜÇ

#

01 Eki 2014 - 13:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.