Haznedaroğlu yeniden aday

EMO’nun gelecek ay yapılacak olan genel kurulunda mevcut başkan H. Avni Haznedaroğlu, bir kez daha başkanlığa aday olduğunu söyledi. Haznedaroğlu, üye...



EMO’nun gelecek ay yapılacak olan genel kurulunda mevcut başkan H. Avni Haznedaroğlu, bir kez daha başkanlığa aday olduğunu söyledi. Haznedaroğlu, üyelerden destek istedi

TMMOB’a bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Kocaeli Şube Başkanı H. Avnu Haznedaroğlu, gelecek ay yapılacak olan genel kurul ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Geride kalan iki yılın bir değerlendirmesini yapan Haznedaroğlu, 2012 ve 2013 yılının TMMOB ve bağlı odalar için iktidar saldırılarına karşı mücadele ile geçtiğini ve bu saldırıların gösterilen mücadele ile geri püskürtüldüğünü söyledi.

KURUMLARI ELE
GEÇİRMEK İSTEDİLER
İktidarın Bakanlar Kurulu Kararı ile aralarında Elektrik Mühendisleri Odası’nın da bulunduğu 11 odanın idari ve mali denetimini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağladığını belirten Haznedaroğlu, AKP’nin bağımsız ya da kısmen bağımsız olan kurumları ele geçirmeye yönelik her türlü yönteme başvurduğunu dile getirdi.

İKTİDAR TEMİZLENMELİ
Alınan bu kararın yayınlandığı gün büyük bir operasyon yapıldığını kaydeden Haznedaroğlu, “Hükümet bizim üzerimize gelirken bu operasyonun olması dramatiktir. Soruşturmanın selameti açısından bu bakanların derhal istifası ya da görevden alınmaları gerekir. TMMOB ve odalarını denetlemeye kalkan iktidarın bizzat kendisinin temizlenmeye ihtiyacı olduğu ortaya çıkmıştır” dedi.

BİZE DESTEK VERİN
Yaklaşan seçimlerle ilgili olarak da konuşan Avni Haznedaroğlu, 11-12 Ocak tarihlerinde odanın genel kurulunun yapılacağını duyurdu. Kongre için ‘Demokrat Mühendisler’ olarak aday olduklarını belirten Haznedaroğlu, “Birlikte üretmek için, TMMOB ve EMO örgütlülüğü içerisinde meslek alanlarımıza katkı sağlamak amacındayız. Tüm üyelerimizi birlikte üretip, birlikte yönetmek adına EMO genel kurulunda Demokrat Mühendislere destek olmaya, oylarını mavi listeye vermeye çağırıyoruz” dedi.

#

24 Ara 2013 - 12:47 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.