Helal olsun sana Berk!

Atatürk Spor Salonu’ndaki dev organizasyonda rakiplerini bir bir deviren 2003 doğumlu Berk, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu’nun da  gururu oldu   MAR...

Atatürk Spor Salonu’ndaki dev organizasyonda rakiplerini bir bir deviren 2003 doğumlu Berk, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu’nun da  gururu oldu

 

MART’TA DA ŞAMPİYON OLMUŞTU

41’i en iyi şekilde temsil eden Berk Emanetoğlu elde ettiği bu başarıda büyük emeği olan eğitmeni İsa Gündağ başta olmak üzere ailesine ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen öğretmenlerine teşekkür etti. Hüseyin Berk ayrıca 13 Mart’ta İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen İmam Hatip Ortaokullar arası Taekwon-do Türkiye Şampiyonası’nda da zirvede yer almıştı.

#

28 May 2017 - 18:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.