Helal sana Darıca!

Belediye Başkanı ile kulüp başkanları ile, futbolcuları ile ve Çınaraltı taraftar grubu ile her maçta, her kulvarda, her ortamda Kocaelispor'u bağrına...

Belediye Başkanı ile kulüp başkanları ile, futbolcuları ile ve Çınaraltı taraftar grubu ile her maçta, her kulvarda, her ortamda Kocaelispor'u bağrına basan, ağabeyi olarak gören, hiç bir zaman Kocaelispor'dan vazgeçmeyen 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği tarafından hem de Sakarya’da açılan bu pankart tüyleri diken diken etti. İşi daha da duygusal hale getiren olay, ezeli rakip Sakaryaspor taraftarının da Darıca GB'yi sahaya çıkarken alkışlaması. Evet, ülkenin birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği bu günlerde, Kocaelispor bir kez daha ibretlik bir olayla konuşuluyor.  

#

23 Eki 2016 - 10:28 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hakan - Sakaryaspor taraftarı darıcasporu bu pankart sebebi ile dövmedi ise bilsin ki kocaelisporun içine düştüğü içleracısı durumu sebebi iledir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 10:28
01

Serhat - Hadi canım darıcayı alkışlamışmış Sakaryaspor taraftarı.Tam tersi ıslıklandı.Ayrıca darıca bu pankartı açar azmaz müthiç bir ıslık ve yuhamala ile bu pankartı nasıl indireceklerini bilemediler.Boca edip kaldırdılar.Ha kocaelisporun düştüğü içler acısı durum sebebi ile yuhalama sonrası fazla bir hakarete maruz kalmadılar elbette.Kocaelispor kendini acındırmış ve neticede isediğini elde etmiştir.Kocaeli sakaryasporun herdaim ezeli rakibi ve plaka yazdığı bir takımdır.Bu hep böyle kalacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 10:28