Helal size Harbişli kızlar

Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı Kocaeli Harbişspor 2-0 kazandı ve 1. Lig yolunda çok zorlu bir engeli daha aştı   SÜMEYRA İLE ÖNE GEÇTİK...

Son derece çekişmeli ve heyecanlı geçen maçı Kocaeli Harbişspor 2-0 kazandı ve 1. Lig yolunda çok zorlu bir engeli daha aştı

 

SÜMEYRA İLE ÖNE GEÇTİK…

Çim sahada ve bunaltıcı bir havada oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başında Ebru Atıcı ceza sahası içinde düşürüldü ve HarbişsporEbru’nun düşürülmesi ile penaltı kazandı. Milli yıldızımız SümeyraKıvavç penaltıdan attığı golle Kırmızı Lacivertlileri 1-0 öne geçirdi. Maçın devamında Amedspor’un müthiş bir baskısı vardı ve Harbiş kalesi dakikalarca zor anlar yaşadı.

 

PAZAR GÜNÜ FATİH VATAN İLE…

Dakikalar 60’ı gösterdiğinde temsilcimizin ikinci golü geldi. Sağ kanattan yapılan ortada Ebru Atıcı ceza sahasında topla buluştu ve çaprazdan çektiği şut ile topu ağlara göndererek mükemmel bir gole imza attı. Kalan dakikalarda skoru koruyan ekibimiz Hakkarigücü’nden sonra Amed’i de devirmesini bildi ve 1. Lig için çok önemli bir galibiyet elde etti. Harbişspor Pazar günü Fatih Vatanspor ile Bursa’da karşılaşacak. 

#

30 Mar 2017 - 10:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.