Her açılan işletme bizler için değerli

Körfez ilçede yeni bir işletme daha hizmete girdi. Mira Basa’nın sahibi olduğu Med Art Güzellik Merkezi, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Cadde...

Körfez ilçede yeni bir işletme daha hizmete girdi. Mira Basa’nın sahibi olduğu Med Art Güzellik Merkezi, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Petkimpark G Blok’ta açıldı. Merkezin açılışına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte katıldı.

 

KATKI SAĞLAYACAKTIR

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan İsmail Baran, “İlçemizde açılan her işletme bizler için önemli. Yeni merkezimiz, Körfez’deki ticaretin canlanmasına katkı sağlayacaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dua edildi ve iş yerinin kurdelesi kesildi.

#

18 Eki 2017 - 15:15 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.