“Her ayrılık yeni bir başlangıçtır”

AKP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday adayı olan İlhan Yıldırım, "Unutmayalım ki her ayrılık yeni bir başlangıçtır....


AKP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına aday adayı olan İlhan Yıldırım, "Unutmayalım ki her ayrılık yeni bir başlangıçtır. Bu konuşma bir veda konuşması değildir" dedi

AKP İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan İlhan Yıldırım ilçe teşkilatında aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin ilgi gösterdiği tanıtım toplantısına, İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, İzmit, Darıca, Çayırova, Gölcük, Derince, Kartepe, Başiskele, Kandıra İlçe Başkanları, AKP Çayırova Belediye Başkan A.Adayı Şevki Demirci, Körfez Belediye Başkan A.Adayı Engin Koyun, Karamürsel Belediye Başkan A.Adayı Ahmet Türkel, İl yönetim kurulu üyeleri Hakkı Nalbant, Ertuğrul Çırak ve Dilovası Belediye Başkan A.Adayları da katıldı. Katılımın yüksek olması nedeniyle İlçe teşkilatında yer bulamayan çok sayıda vatandaş ilçe binası önünde toplandı.

31 MART'TA YOLA DEVAM
Konuşmasını sürdüren Yıldırım "Yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatımızda yaşanan birlik ve beraberlik havası siyasi rakiplerimize korku salarken, bizleri gelecek yeni zaferler adına daha çok umutlandırmıştır. Aramıza fitne tohumları ekmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacak ve AK kadrolar 31 Mart sabahı yine yoluna devam edecektir. 31 Mart'ta hizmet maratonuna devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Benim gibi bu hizmet maratonuna talip olan diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

#

05 Kas 2013 - 12:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.