Her şey düşer, forma ASLA!

Tesislerinde Araplar cirit attığı için 15 farklı stat, bunun yanında salon ve atletizm sahalarında antrenmana yaptılar. Kent idaresi yüzlerine bakmadı...

Tesislerinde Araplar cirit attığı için 15 farklı stat, bunun yanında salon ve atletizm sahalarında antrenmana yaptılar.

Kent idaresi yüzlerine bakmadığı için kalacak yer sıkıntısı çektiler. İzmitliler evlerinden, gurbetçiler de otelden durumu idare ettiler.

Geçen sezon da kentin tüm yükünü sırtlarına yüklediler ve güle oynaya, rakiplerini darmadağın ederek kulüp tarihinin başarı halkalarına bir yenisini daha eklediler…

Onlar oynadı 20.000’i gördük, onlar oynadı gece maçı rekoru kırdık, onlar oynadı rakiplerin dizleri titredi, onlar oynadı Türkiye izledi!

Bu sezon öncesinde transfer yasağı olduğu için ilk tercihleri her zaman Kocaelispor oldu ve yönetimin de katkıları ile bu yıl da “Yeşil Siyah” dediler.

Zaman zaman yönetime, zaman zaman teknik ekibe, zaman zaman da birbirlerine darıldılar, acımasızca eleştirildiler ancak hiçbir zaman armayı unutmadılar.

Sezon genelinde olduğu gibi önceki günkü Tekirdağspor maçında da, bileklere kadar gelen balçık içinde taciz edildiler, küfür yediler.

Çirkefliklere uymadılar, tahriklere kapılmadılar. Tekmeye kafa soktular, rakip önünde siper oldular, gözlerini karartarak savaştılar.

Tabii ki 2 yıl öncesini de unutmadılar. Hepimiz gibi onlar da Tekirdağ maçının öneminin farkındaydılar.

Maç öncesi taraftarın futbolculara “Bunlar 2 yıl önce bize küfür ettiler, saatlerce camiamıza, kulübümüze, formamıza en ağır hakaretleri saydırdılar!” cümlesi ile iyice kamçılandılar!

Forma için, kent için, geleceğimiz için, aslanlar gibi savaşarak Tekirdağ’ı o çamura yığdılar!

Evet, bu takım transfersiz, bir başka ifade ile BAL’daki kadrosu ile 3. Lig’de de şampiyonluk yolunda inatçı bir şekilde mücadele ediyor.

Bunun eşi ve benzeri futbol tarihinde yok denecek kadar az.

Belki onlara bu güne kadar haklarını tam olarak veremedik...

Belki onları kent olarak geri planda tuttuk.

Doğru, bu kadar yoğunluk ve farklı cephelerdeki savaşlardan dolayı unutulmuş olabilirler.

Ama emin olunmalı ki, armasına aşık, kulübüne aşık ve camiayı sahiplenen adam gibi futbolcuların olduğu bir kulübe sahibiz.

Onların düşürmeyeceği tek şey formalarıdır!..  Erdem ÖVÜÇ

#

16 Oca 2017 - 10:37 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.