Hereke tam patlattı

UFUK’U ÇILDIRTILAR… Sezon öncesi şampiyonluk iddiası ile yola çıkan ve Hereke Yıldızspor maçı öncesi 6 maçta 3 galibiyet, 3 de beraberlik elde ede...

UFUK’U ÇILDIRTILAR…

Sezon öncesi şampiyonluk iddiası ile yola çıkan ve Hereke Yıldızspor maçı öncesi 6 maçta 3 galibiyet, 3 de beraberlik elde eden Edirnespor, Hereke karşısında filelerinden 4 gol birden çıkardı. Arnavutköy'ü 2-1, Güngören'i 2-0 ve Babaeski'yi 1-0 yenen, Gebzespor 0-0, Velimeşe ve Çengelköy ile de 1-1 berabere kalan Trakya temsilcisi bu maçlar sonunda kalesinde sadece 3 gol görmüştü.

 

Edirnespor'un bu sezonki maçları

Arnavutköy 1 - 2 Edirnespor  

Edirnespor 2 - 0 İst.Güngören  

Edirnespor 1 - 0 Babaeskispor 

Velimeşespor 1 - 1 Edirnespor 

Edirnespor 0 - 0 Gebzespor  

Çengelköyspor 1 - 1 Edirnespor 

Hereke Yıldız 4 - 1 Edirnespor

#

19 Kas 2015 - 12:23 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.